Experti ContApp

KRONOS IT SUPPORT & CONSULTING SRL

Expert ContApp București Ani de experiență: 12
4.84 (760)

ContApp. O singură platforma digitală pentru gestiunea financiară și contabilă a afacerii tale. Preia controlul asupra finanțelor și contabilității afacerii tale cu o singură platformă digitală, ușor de utilizat, puternică și accesibilă. Platforma noastră automatizează și eficientizează toate sarcinile dvs. financiare și contabile, de la contabilitate și facturare la salarizare și conformitate fiscală. Astfel, vă puteți concentra pe gestionarea afacerii dvs., în timp ce noi ne ocupăm de restul.

ALBU N. GEORGETA - CONTABIL AUTORIZAT

Contabil Cluj Ani de experiență: 30

Membru CECCAR, cu experienta de 30 de ani in domeniu, ofer servicii complete de contabilitate pentru SRL si PFA.

Roșu I. J. Denisa Întreprindere Individuală

Expert ContApp București Ani de experiență: 7

Economist (master ASE finalizat 2013). Început activitatea indepedentă în 2017, după o perioadă de consultanță/raportare într-o companie de consultanță internațională (Deloitte). Expert ContApp din 2022, cu experiență în contabilitate în partidă simplă, inclusiv e-Factura, Declarația Unică, pentru PFA și Profesii Liberale.

EXPERT CONTABIL SAMOILA ALEXANDRA

Contabil Bistrița-Năsăud Ani de experiență: 8

Expert contabil și antreprenor, absolvent de licență și master în studii economice la UBB Cluj-Napoca. Cariera de economist a început încă din liceul cu profil economic în anul 2002, urmată de admiterea în CECCAR în 2016. Am câștigat experiență profesională în departamentul economic al unor companii naționale și acum profesez ca antreprenor cu expertiză în domeniul servicii medicale, IT, auto, recrutare personal, asociații și fundații.

DRAGOMIR C. VERONICA-ELENA - EXPERT CONTABIL

Contabil Dolj Ani de experiență: 2

Cu o experiență solidă în domeniul contabilității și o pasiune pentru cifre și analiză financiară, sunt un expert contabil dedicat și eficient. Sunt organizată, orientată către rezultate și capabilă să lucrez sub presiune.